Ind i kulturen

Tre kvinder synger

Kulturhuse og biblioteker

Kvinde kigger på bøger.

Brøndby-bibliotekerne

Der er tre biblioteker i Brøndby. Besøg bibliotekernes hjemmeside, hvor du kan finde mere information, søge/bestille materialer hjem og meget mere.
Brønden, hovedindgang, forår.

Kulturhuset Brønden

Kulturhuset Brønden er forsamlingssted for alle borgere i Brøndby – unge som gamle. Det ligger midt i Esplanadeparken med udsyn over parken, centeret og de forskellige bebyggelser.
Kulturhuset Kilden, vinter/forår

Kulturhuset Kilden

Kilden har præget Nygårds Plads i Brøndbyøster siden år 2000. I 2012 blev det livlige hus udvidet med bibliotek, og folk strømmer til huset for at låne, opleve og være sammen.
Ungekulturhuset Pilegården, koncert fra undergrunden: Reload

Ungekulturhuset Pilegården

Pilegården er en platform for alle områdets kreative unge ildsjæle mellem 18 og 25 år, der brænder for at skabe projekter og events. Om du strikker, synger, optræder eller maler er underordnet, der er plads til alle projekter - det vigtigste er, at det er DINE!

Kulturforeninger

Udstilling i Kilden

Brøndby Kunstforening

Foreningen afholder løbende udstillinger i Kulturhuset Kilden i Brøndbyøster. Der udstilles både dansk eller udenlandsk kunst og kunsthåndværk.
Sax

Brøndby Jazzklub

Med fokus på den traditionelle eller klassiske jazz, er det fortrinsvis stilarterne Dixieland, Chicago- og New Orleans samt Jump, Boogie og Swing, der kan kan opleves, når Brøndby Jazzklub inviterer til jazzaften.
Syng Sammen Gruppen, forening

Syng Sammen Gruppen

Kan du li’ at synge så se her - det er måske lige noget for dig. I Syng Sammen Gruppen er det sangglæde der tæller.

Kulturarv og historie

Badepiger ved Brøndby strand

Forstadsmuseet

Mød Forstadsmuseet på gaden, til foredrag og events. Museet vil være til stede hvor folk og historien er tilstede, det er ikke et museum i traditionel forstand.
Brøndbyøster kirke

Kirker og kirkegårde

Brøndby Kommune har fire kirker, to i Brøndbyøster, en i Brøndbyvester og en i Brøndby Strand. De to af dem er landsbykirker fra middelalderen og de andre to er moderne kirker uden kirkegård.
Billede: Tre kunstværker i Brøndby Kommune

Kunst i Brøndby

Kom ud og se Brøndbys mange skulpturer og udsmykninger i byrum og landskaber. Værkerne findes udendørs på offentligt tilgængelige steder. Din virtuelle tur ud i Brøndbys kunst starter her.
Drenge prøver hjelme i Middelalderlandsbyen i Brøndby

Middelalderlandsbyen

Middelalderlandsbyen er en levende del af Brøndby Kommune, hvor skolebørnene elsker at komme på besøg. Her kan de skyde med bue og pil eller lave deres eget tinsmykke.

Byfester og events

Brøndby Kulturnat, 2. OKT. 2015 kl. 18-24

Brøndby Kulturnat

Brøndby Kulturnat samler alle byens borgere om det bedste, Brøndby har at tilbyde. Det er en aften fyldt med dans, musik, idræt, kunst, kulinariske oplevelser og meget andet. Det hele er gratis, og det er muligt at tage de gratis Kulturnatsbusser rundt, så man får det hele med.
Somemersjov | Sjove aktiviteter i sommerferien for skolebørn i Brøndby

Sommersjov

Sommersjov inviterer hvert år alle skoleelever til en spændende og indholdsrig sommer. Det eneste du skal gøre er at beslutte, hvilke ture og hjemlige aktiviteter du vil deltage i.
Store Cykeldag | På cykeltur rundt i Brøndby i juni hvert år

Store Cykeldag

Oplev den gode stemning og nogle af Brøndbys naturskønne områder og attraktioner fra cykel. Hvert år er Brøndby med, når det landsdækkende cykelarrangement Store Cykeldag afvikles med ruter i hele landet.
Store Legedag, Esplanaden, Brøndby Strand

Store Legedag

Kom og leg med på Store Legedag – altid den anden søndag i maj! Dagen byder på leg og sjov for alle – og det er gratis at være med!
Lyshave ved Kilden 2017

Billeder fra en fantastisk kulturnat

Den 6. oktober '17 blev der afholdt Kulturnat i Brøndby for tredje år. Endnu en gang en aften med kulturelle oplevelser og fest i gaden for store og små. Se billeder fra aftenen her.