Om Oplev Brøndby

Oplev Brøndby er en digital guide til oplevelser i Brøndby.
Her kan du finde inspiration til aktiviteter med venner og familie, holde dig opdateret med arrangementer, kultur og idræt med mere. 

Gå på opdagelse og bliv inspireret

Hjemmesiden har et bredt fokus på oplevelser i Brøndby Kommune. Alt fra løbende events og årlige begivenheder til plan-selv-oplevelser i naturen og ved strand med mere. Herunder er en introduktion til portalens hovedpunkter:

  • Det sker i Brøndby er en kalender der samler et stort udvalg af arrangementer og aktiviteter fra hele Brøndby. Den bliver hele tiden opdateret. Kalenderen er også tilgængelig på mobil appen Oplev Brøndby.
  • Ind i kulturen giver bud på oplevelser inden for historie og kultur. Her finder du blandt andet artikler om foreninger, biblioteker, byens events, museer og meget mere.
  • Ud i det fri byder på inspiration til oplevelser udendørs. Det kan være alt fra skov og strand til cykelruter, parker og legepladser.
  • Op med pulsen er for dig der søger oplevelser, hvor motion, krop og bevægelse er i fokus. Det er også her du kan få en forsmag på, hvad Brøndbys idrætsforeninger har at byde på.

God fornøjelse!

Ideer og feedback

Oplev Brøndby er til for dig. Du er altid velkommen til at komme med feedback og forslag til indhold og forbedringer af sitet. Måske har du en god ide eller brug for hjælp til at oprette et arrangement. Vi hører gerne fra dig på email, oplev@brondby.dk.

Kontakt

oplev@brondby.dk
Brøndby Strand Centrum 60
2660 Brøndby Strand